به گزارش برداشت روز، مجتبی حمیدیان مدیر عامل شرکت سنگ آهن مرکزی ایران ـ بافق در یک گفتوگوی اختصاصی با خبرنگار شمانیوز ، گفت: بلوک مرکزی ایران که در منطقه بافق یزد قرار دارد، شرکت سنگ آهن مرکزی به دنبال اکتشافات دهه پنجاه در این منطقه ایجاد شد، یکی از بلوکهای مستعد ایران و دنیا است. متاسفانه در پنجاه سال گذشته آنطور که باید و شاید در حوزه اکتشاف و بهره برداری از ظرفیتهای معادن این منطقه به دلایل مختلف استفاده نکردیم.
حمیدیان درخصوص سیاست شرکت سنگ آهن مرکزی در سالهای فعالیت و چشمانداز آتی این شرکت، بیان داشت: سیاست ما بر این قرار گرفته تا در حوزههای اکتشاف، بهرهبرداری و توسعه زنجیره محصول با افزایش سرعت عمل به سمتی حرکت کنیم تا بحران صنعت فولاد و خوراک را به نوبه خود مرتفع نماییم. البته این مهم جز با مشارکت تمامی فعالین چه در حوزه مالی و چه در حوزههای تامین زنجیره فولاد اتفاق نخواهد افتاد. شرکت سنگ آهن مرکزی ایران هم به عنوان مجموعه مستقر در منطقه و داشتن زیرساختهای مختلف در جهت تسریع حرکت در این مسیر آمادگی خود را اعلام مینماییم.
وی در پاسخ به سوال خبرنگار شمانیوز مبنی بر چگونگی حل مشکل کمبود انرژی، تصریح کرد: علاوه بر حوزه اکتشافات و تامین مواد اولیه در حوزه انرژی نیز طرحهای مختلفی را در دست اجرا داریم. در زمینه آب، فاضلاب شهر بافق تقریبا رو به اتمام است و فاضلاب شهر یزد را به عنوان برنده مناقصه به تازگی شروع به فعالیت کردهایم. همچنین در بحثهای مختلف انتقال آب به کویر استان یزد را اعلام امادگی کردیم. در حوزه برق دو نیروگاه کوچک مقیاس و یک بزرگ مقیاس را در دستور کار داریم که در حال مشارکت برای فعال کردن زیرساختهای حوزه آب، برق و گاز در منطقه هستیم تا در کنار طرحهای اکتشافی و تامین خوراک بحث توسعه صنعتی هم بتواند با سرعت به مسیر خود ادامه بدهد.
مدیرعامل شرکت سنگ آهن مرکزی ایران درباره مباحث مربوط به حفاظت از محیط زیست و اقدامات انجام شده توسط این شرکت، گفت: یک مشاوره و بررسی جامع در منطقه بابت موضوعات مرتبط با چالش های زیستمحیطی معادن انجام داده ایم. در مجموعه D19 که در منطقه آریز میباشد، براساس مطالعات انجام گرفته و با بررسی راهحلها و انجام سرمایهگذاری زیستمحیطی در منطقه، موضوعات به طور جدی با همکاری محیط زیست انجام میدهیم که امیدواریم همگام با توسعه اقتصادی و افزایش اشتغال، مباحث زیست محیطی را برای مردم منطقه دنبال بکنیم که سعی داریم با تیمهای کارشناسی یک تعادل صحیح در بین اینها ایجاد بکنیم. البته این بدان معنا نیست که معادن رها بشود تا جلوی مسیر پیشرفت کشور گرفته بشود و تا الان هم برنامهها براساس این موضوعات شکل گرفته و اجرایی شده است.