به گزارش برداشت روز، به نقل از روابط عمومی بانک رفاه کارگران، این مجمع روز چهارشنبه ۲ شهریورماه با حضور دکتر سید عباس حسینی معاون امور بانک، بیمه و شرکت های دولتی وزارت امور اقتصادی و دارایی، دکتر احمد خانی نوذری معاون امور اقتصادی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، دکتر قربان اسکندری مدیرکل امور بانکی و بیمه وزارت امور اقتصادی و دارایی، نمایندگان سازمان بورس و اوراق بهادار، مدیرعامل و اعضای هیات مدیره بانک رفاه کارگران و معاونان این بانک در محل مجتمع آموزشی رفاهی ولنجک بانک رفاه برگزار شد.
دکتر سید عباس حسینی معاون امور بانک، بیمه و شرکت های دولتی وزارت امور اقتصادی و دارایی طی سخنانی در این مجمع، با قدردانی از سلامت و انضباط کاری بانک رفاه کارگران گفت: عملکرد بانک در حوزه های مختلف بسیار ارزشمند بوده است و بررسی شاخص های عملکردی در این بانک، از رعایت قوانین و مقررات مربوطه حکایت دارد.
وی افزود: از جمله شاخص هایی که در عملکرد بانک رفاه کارگران قابل تقدیر است شاخص مانده مطالبات به مصارف است. عملکرد بانک در این حوزه و راهکارهای اجرایی این بانک در این زمینه می تواند الگویی برای سایر بانک ها باشد.
معاون امور بانک، بیمه و شرکت های دولتی وزارت امور اقتصادی و دارایی با بیان اینکه، بانک رفاه کارگران متعلق به کارگران و بازنشستگان است، تاکید کرد: اقدامات بانک در زمینه ارائه خدمات به این عزیزان بسیار ارزشمند بوده و شایسته قدردانی است.
وی به میزان تسهیلات پرداختی بانک رفاه کارگران به سازمان تأمین اجتماعی اشاره کرد و گفت: مجموع مطالبات بانک از این سازمان در مقطعی به ۸۸ هزار میلیارد تومان رسیده بود که با همکاری و تلاش بسیار خوب وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و سازمان تأمین اجتماعی و بانک رفاه کارگران این مطالبات با سهام هایی ارزنده تهاتر شده و عملا سازمان تأمین اجتماعی از لیست بدهکاران کلان بانکی خارج شده است.
دکتر حسینی به میزان کفایت سرمایه بانک رفاه کارگران اشاره کرد و گفت: ضرورت دارد در راستای بسترسازی ارائه خدمات به مشتریان و تقویت ساختار مالی بانک رفاه کارگران، افزایش سرمایه این بانک اتفاق بیفتد تا به دنبال آن شاهد ارتقای کفایت سرمایه بانک باشیم.
دکتر احمد خانی نوذری معاون امور اقتصادی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی نیز طی سخنانی در این جلسه گفت: این وزارتخانه در یک سال گذشته سعی کرد با پرداخت دیون سازمان تأمین اجتماعی به بانک رفاه کارگران، بستر توسعه فعالیت های این بانک را فراهم کند.
وی افزود: سهامی که در قبال بدهی سازمان تأمین اجتماعی به بانک رفاه کارگران واگذار شد، بسیار ارزشمند است و سودآوری خوبی را به همراه دارد.
دکتر قربان اسکندری مدیر کل امور بانکی و بیمه وزارت امور اقتصاد و دارایی نیز طی سخنانی در این جلسه گفت: عملکرد بانک رفاه کارگران در شاخص های مختلف بسیار ارزشمند و متناسب با قوانین و مقررات است که شایسته قدردانی است.
وی افزود: کاهش نسبت مطالبات، رشد ۵۹ درصدی درآمدها در مقابل کاهش ۳۹ درصدی هزینه ها، نسبت درجه اهرمی، تسویه تسهیلات کلان و … از جمله مواردی هستند که نشان می دهد مدیریت بسیار قوی در بانک برقرار است.
دکتر اسماعیل لـله گانی مدیر عامل بانک رفاه کارگران نیز در این جلسه، گزارشی از عملکرد بانک در سال ۱۴۰۰ ارائه کرد و گفت: تمامی برنامه های توسعه ای بانک با محوریت بازنشستگان و مستمری بگیران سازمان تأمین اجتماعی اجرایی شده است و خود را موظف می دانیم تا ارائه خدمات به این بخش را به شکل روزافزونی گسترش دهیم.
وی افزود: در سال جاری علاوه بر افزایش تسهیلات قرض الحسنه بازنشستگان به مبلغ ۱۲ میلیون تومان،تعداد تسهیلات را نیز افزایش دادیم و در حال حاضر به طور متوسط ماهانه ۶۰ هزار فقره تسهیلات در این بخش به صورت غیرحضوری پرداخت می شود.
دکتر لـله گانی در پایان تصریح کرد: تمامی دستاوردهای بانک رفاه کارگران در سال ۱۴۰۰ ناشی از حمایت های ارزشمند وزارتخانه های امور اقتصادی و دارایی، تعاون، کار و رفاه اجتماعی و به ویژه سازمان تأمین اجتماعی است که پشتیبان برنامه های توسعه ای این بانک و کارکنان پرتلاش و متعهد آن بودند.